Leg de zalm, ribroast of yorkham en rauwe ham op een grote schaal. Zet de courgettelinten, artisjokdip en aioli in kommetjes erbij.
Zet de grissini op tafel. Zo kan iedereen zijn eigen grissini dippen en omwikkelen met iets lekkers naar keuze.
Grissini
Voorgerecht met vis, ham en een lekkere dip. Voor elk wat wils.
- bereidingstipBen je met een groot gezelschap? Vul de schaal aan met meer soorten vlees, vis en grissini. Kijk op ah.nl/ allerhande voor meer dips zoals de roquemole-dip, de dip van erwten en geitenkaas en de dip van aubergine.
Gerelateerde recepten
Grissini
Voorgerecht met vis, ham en een lekkere dip. Voor elk wat wils.

voorgerecht
4 personen
1090 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Leg de zalm, ribroast of yorkham en rauwe ham op een grote schaal. Zet de courgettelinten, artisjokdip en aioli in kommetjes erbij.
Zet de grissini op tafel. Zo kan iedereen zijn eigen grissini dippen en omwikkelen met iets lekkers naar keuze.
bereidingstip:Ben je met een groot gezelschap? Vul de schaal aan met meer soorten vlees, vis en grissini. Kijk op ah.nl/ allerhande voor meer dips zoals de roquemole-dip, de dip van erwten en geitenkaas en de dip van aubergine.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
190 g aioli
1 portie artisjokdip
1 portie gegrilde-courgettelinten
80 g rauwe ham
1 portie Feestfavoriet ribroast
1 pak Feestfavoriet gerookte zalm trio
200 g Grissini Italiaanse soepstengels