Gebakken witlof met balsamico en pijnboompitten

Witlof uit de wok met azijn en rietsuiker. Het resultaat is een lekker zoetzuur groentegerecht.

200 kcal

(Voedingswaarden)

15 min. bereiden

6 ingrediënten


Aan de slag


  1. Rooster de pijnboompitten in een koekenpan zonder olie of boter in 3 min. goudbruin. Snijd 1 cm van de onderkant van het witlof en haal de blaadjes los.

  2. Verhit de boter in een wok en voeg de suiker toe. Voeg het witlof toe als de suiker is gesmolten en roerbak 3 min. op middelhoog vuur. Voeg de druiven en azijn toe en verwarm nog 1 min. Doe in een schaal en bestrooi met de pijnboompitten.

  • Noten, zaden en pitten roosteren

    Instructievideo - 01:19 min.

Gebakken witlof met balsamico en pijnboompitten

Witlof uit de wok met azijn en rietsuiker. Het resultaat is een lekker zoetzuur groentegerecht.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig