Bulgur met druiven en pijnboompitten

Lekker makkelijk: je hoeft nauwelijks te snijden, alleen even mengen.

565 kcal

(Voedingswaarden)

15 min. bereiden

6 ingrediënten


Aan de slag


  1. Bereid de bulgur volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verhit ondertussen een koekenpan zonder olie of boter en rooster de pijnboompitten 3 min. Laat afkoelen op een bord. Snijd ondertussen de ui in halve ringen en halveer de druiven.

  2. Roer de bulgur los met een vork en meng de ui, druiven, pijnboompitten en krenten erdoor. Breng op smaak met peper en zout en serveer.

  • combinatietipLekker met broccoli en runderworstjes.
  • Noten, zaden en pitten roosteren

    Instructievideo - 01:19 min.

Bulgur met druiven en pijnboompitten

Lekker makkelijk: je hoeft nauwelijks te snijden, alleen even mengen.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig