Boerenkoolsoep met witte bonen en ham

Rijkgevuld met bonen, paprika en hamreepjes.

265 kcal

(Voedingswaarden)

20 min. bereiden

10 ingrediënten


Aan de slag


  1. Snijd de ui in halve ringen. Verwijder de zaadlijsten van de puntpaprika’s en snijd het vruchtvlees in repen.

  2. Verhit de olie in een grote soeppan en bak de ui met de komijn en paprikapoeder 2 min. op middelhoog vuur. Voeg de paprika toe en bak 2 min. mee.

  3. Voeg water en de bouillontabletten toe en breng aan de kook. Doe de boerenkool erbij en breng opnieuw aan de kook. Laat 10 min. doorkoken.

  4. Snijd ondertussen de ham in reepjes en laat de bonen uitlekken. Voeg de bonen en ham toe en verwarm nog 2 min. Serveer de soep in kommen.

  • combinatietipLekker met stevig brood.
  • Boerenkoolsoep met witte bonen en ham

    Instructievideo - 02:24 min.

Boerenkoolsoep met witte bonen en ham

Rijkgevuld met bonen, paprika en hamreepjes.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig