Mosterd-rozemarijnkip met kokosrijst

Het perfecte gerecht voor drukke dagen: in een kwartier toch een bijzonder gerecht op tafel.

700 kcal

(Voedingswaarden)

15 min. bereiden

9 ingrediënten


Aan de slag


  1. Breng de rijst met de kokosmelk, het water en eventueel zout aan de kook. Snijd ondertussen de naaldjes van de rozemarijn fijn. Schep om en kook afgedekt op matig vuur in 12 min. gaar. Doe ondertussen de kipschnitzels met de rozemarijn, mosterd en olie in een kom. Pers de knoflook erboven en schep om. Breng op smaak met peper.

  2. Kook de broccoli in water met zout in 6 min. gaar. Verhit de grillpan en gril de kipschnitzels in 4 min. goudbruin en gaar.

  3. Verdeel de kip en rijst over de borden. Serveer met de broccoli.

  • variatietipEten er kinderen mee? Voeg aan de marinade nog 2 tl schenkhoning toe.

Mosterd-rozemarijnkip met kokosrijst

Het perfecte gerecht voor drukke dagen: in een kwartier toch een bijzonder gerecht op tafel.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig