Boerse tomatensalade

Basilicum, oregano, olijven en stevige, volzoete romaatjes: mediterraner krijg je het niet.

250 kcal

(Voedingswaarden)

5 min. bereiden / 30 min. wachten

7 ingrediënten


Aan de slag


  1. Snijd de ui in flinterdunne ringen. Doe in een bakje, voeg de azijn en suiker toe en breng eventueel op smaak met zout. Laat 30 min. afgedekt staan.

  2. Halveer de tomaten en voeg toe aan het uienmengsel.

  3. Haal de blaadjes van de takjes oregano en voeg samen met de olijven toe aan het tomaten-uienmengsel. Schep om, besprenkel met de olie en serveer.

  • Ui snipperen

    Instructievideo - 00:52 min.

Boerse tomatensalade

Basilicum, oregano, olijven en stevige, volzoete romaatjes: mediterraner krijg je het niet.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig