Noedelsoep met asperges en noten
In een handomdraai een Aziatische maaltijdsoep op tafel. Lekker slank en vol bite.
Aan de slag
Snijd de groene asperges in stukjes van 3 cm. Snijd ook de paddenstoelen in stukjes. Verhit de olie in de wok. Bak de asperges al omscheppend 4 min. Voeg de paddenstoelen toe en bak nog 2 min. mee.
Schenk de bouillon in de wok en breng aan de kook. Voeg de noedels toe en verwarm nog 3 min.
Breng de soep op smaak met peper, de sojasaus en het limoensap. Schep de soep in kommen en bestrooi met de cashewnoten.
Asperges schillen
Instructievideo - 00:45 min.
Noedelsoep met asperges en noten
In een handomdraai een Aziatische maaltijdsoep op tafel. Lekker slank en vol bite.
![recipe](https://static.ah.nl/static/recepten/img_054058_612x450_JPG.jpg)
hoofdgerecht
null personen
285 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Snijd de groene asperges in stukjes van 3 cm. Snijd ook de paddenstoelen in stukjes. Verhit de olie in de wok. Bak de asperges al omscheppend 4 min. Voeg de paddenstoelen toe en bak nog 2 min. mee.
Schenk de bouillon in de wok en breng aan de kook. Voeg de noedels toe en verwarm nog 3 min.
Breng de soep op smaak met peper, de sojasaus en het limoensap. Schep de soep in kommen en bestrooi met de cashewnoten.
variatietip:
Lekker van Albert Heijn: https://mijn.ah.be/allerhande
Ingrediënten
(Op basis van personen)350 g verse groene asperges
200 g paddenstoelen voor pasta
2 el roerbakolie
1½ l groentebouillon van tablet
300 g Amoy mix & wok noodles
50 ml sojasaus
3 el limoensap
50 g ongezouten cashewnoten