Noedelsoep met asperges en noten

In een handomdraai een Aziatische maaltijdsoep op tafel. Lekker slank en vol bite.

285 kcal

(Voedingswaarden)

15 min. bereiden

8 ingrediënten


Aan de slag


  1. Snijd de groene asperges in stukjes van 3 cm. Snijd ook de paddenstoelen in stukjes. Verhit de olie in de wok. Bak de asperges al omscheppend 4 min. Voeg de paddenstoelen toe en bak nog 2 min. mee.

  2. Schenk de bouillon in de wok en breng aan de kook. Voeg de noedels toe en verwarm nog 3 min.

  3. Breng de soep op smaak met peper, de sojasaus en het limoensap. Schep de soep in kommen en bestrooi met de cashewnoten.

  • variatietipOok lekker met reepjes omelet in plaats van cashewnoten.
  • Asperges schillen

    Instructievideo - 00:45 min.

Noedelsoep met asperges en noten

In een handomdraai een Aziatische maaltijdsoep op tafel. Lekker slank en vol bite.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig