Paksoi met gehakt

Paksoi, gehakt en peen julienne met fris-zoet accent van sinaasappel.

265 kcal

(Voedingswaarden)

20 min. bereiden

8 ingrediënten


Aan de slag


  1. Verhit 1 el olie in een wok en bak het gehakt met de witte peper en eventueel zout 5 min. rul op hoog vuur. Voeg de peen toe en bak nog 1 min. mee. Snijd ondertussen de koriander fijn, boen de sinaasappel schoon, rasp de oranje schil en pers 1 helft uit.

  2. Neem de wok van het vuur en schep het gehakt om met de koriander, confiture en 1 el sinaasappelsap. Schep het gehakt in een schaal en houd warm onder een bord of aluminiumfolie.

  3. Verhit de rest van de olie in de wok en bak de paksoi 3 min. op hoog vuur. Schep om met de rest van het sinaasappelsap en het -rasp. Schep de paksoi op een schaal en verdeel het gehakt erover.

  • Roerbakken / wokken

    Instructievideo - 00:54 min.

Paksoi met gehakt

Paksoi, gehakt en peen julienne met fris-zoet accent van sinaasappel.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig