Mihoen met gember en biefreepjes
Lekker licht, oosters gerecht met de subtiele smaak van gember en pittig vlees.
Aan de slag
Snijd de burgers in stukjes van 1 x 1 cm. Verhit de olie in de wok en bak het vlees in 3 min. bruin. Rasp ondertussen de gember, voeg samen met de wokgroente toe en bak 5 min. mee. Roer regelmatig.
Kook ondertussen de mihoen volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Voeg de woksaus toe en laat in 2 min. warm worden. Voeg de mihoen toe, meng met de groenten en serveer.
Roerbakken / wokken
Instructievideo - 00:54 min.
Mihoen met gember en biefreepjes
Lekker licht, oosters gerecht met de subtiele smaak van gember en pittig vlees.
![recipe](https://static.ah.nl/static/recepten/img_055569_612x450_JPG.jpg)
hoofdgerecht
null personen
490 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Snijd de burgers in stukjes van 1 x 1 cm. Verhit de olie in de wok en bak het vlees in 3 min. bruin. Rasp ondertussen de gember, voeg samen met de wokgroente toe en bak 5 min. mee. Roer regelmatig.
Kook ondertussen de mihoen volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Voeg de woksaus toe en laat in 2 min. warm worden. Voeg de mihoen toe, meng met de groenten en serveer.
Lekker van Albert Heijn: https://mijn.ah.be/allerhande
Ingrediënten
(Op basis van personen)2 Greenfields jalapeñoburgers
2 el wokolie
2 cm verse gember
600 g diepvries oosterse wokgroenten
250 g mihoen
100 ml woksaus gember-knoflook