Biefstukpuntjes met wokgroenten
Aan de slag
Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verhit ⅔ van de olie in een wok en bak de biefstukpuntjes op hoog vuur 2 min. Schep de biefstuk uit de wok en houd warm onder een deksel.
Schenk de rest van de olie in de wok en bak de bevroren wokgroente in 4-5 min. beetgaar. Laat het vocht verdampen. Voeg al roerend de biefstuk en de woksaus toe. Roerbak nog 1 min. tot alle ingrediënten op temperatuur zijn. Breng op smaak met peper en zout. Verdeel de rijst over kommen en schep er de biefstukpuntjes met de wokgroente bij.
Biefstukpuntjes met wokgroenten
![recipe](https://static.ah.nl/static/recepten/img_014550_612x450_JPG.jpg)
hoofdgerecht
null personen
510 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verhit ⅔ van de olie in een wok en bak de biefstukpuntjes op hoog vuur 2 min. Schep de biefstuk uit de wok en houd warm onder een deksel.
Schenk de rest van de olie in de wok en bak de bevroren wokgroente in 4-5 min. beetgaar. Laat het vocht verdampen. Voeg al roerend de biefstuk en de woksaus toe. Roerbak nog 1 min. tot alle ingrediënten op temperatuur zijn. Breng op smaak met peper en zout. Verdeel de rijst over kommen en schep er de biefstukpuntjes met de wokgroente bij.
variatietip:
Lekker van Albert Heijn: https://mijn.ah.be/allerhande
Ingrediënten
(Op basis van personen)300 g pandanrijst
3 el wokolie
300 g biefstukpuntjes
750 g diepvries oosterse wokgroenten
150 ml woksaus sweet & sour