Groene asperges met roomsaus

Lekker zilt en hartig door de garnaaltjes.

380 kcal

(Voedingswaarden)

15 min. bereiden

8 ingrediënten


Aan de slag


  1. Verhit de olie in een ruime koekenpan. Bak de krieltjes in 12 min. goudbruin en gaar. Snijd ondertussen een stukje van de onderzijde van de asperges en kook ze in 6 min. beetgaar.

  2. Bereid de roomsaus volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd de bieslook fijn en voeg toe aan de saus. Schep ondertussen de sladressing door de slamelange.

  3. Verdeel de asperges en krieltjes over de borden. Verdeel de garnalen en bieslookroomsaus erover. Bestrooi met peper en serveer met de slamelange.

  • variatietipVervang voor een gerecht zonder vlees of vis de garnalen door 200 g oude kaas in blokjes.

Groene asperges met roomsaus

Lekker zilt en hartig door de garnaaltjes.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig