Crackers met lijnzaad en pompoenpitten

Deze crackers vol zaden en pitten maak je helemaal zélf.

330 kcal

(Voedingswaarden)

5 min. bereiden / 50 min. oventijd

8 ingrediënten


Aan de slag


  1. Verwarm de oven voor op 150 °C. Doe 45 gram van de pompoenpitten, 45 g sesamzaad, 45 g lijnzaad, 75 g hennepzaad, het boekweitmeel, zout, de olie en het water in een kom en meng door elkaar.

  2. Bekleed 2 bakplaten met bakpapier. Verdeel het mengsel over de bakplaten en strijk met de bolle kant van een lepel gelijkmatig uit. Bestrooi met de rest van de pompoenpitten, het sesamzaad, lijnzaad en hennepzaad. Bak ca. 50 min. in de oven. Snijd de crackers na 25 min. in stukken, zet terug in de oven en wissel daarbij de bakplaten. Neem uit de oven en laat de crackers afkoelen.

  • bewaartipDe crackers zijn in een afgesloten plastic bakje een maand houdbaar.
  • algemeenJe kunt de crackers in elk gewenst formaat snijden. Doe dit halverwege de baktijd.
  • Crackers met lijnzaad en pompoenpitten

    Instructievideo - 01:17 min.

Crackers met lijnzaad en pompoenpitten

Deze crackers vol zaden en pitten maak je helemaal zélf.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig