Linzensalade met kaasblokjes

Samen vormen de knapperige ingrediënten onze nieuwe favoriet.

625 kcal

(Voedingswaarden)

15 min. bereiden

8 ingrediënten


Aan de slag


  1. Laat de linzen uitlekken en hak de hazelnoten grof. Snijd de champignons in kwarten.Kook de sugarsnaps 3 min., giet af en spoel koud onder stromend water. Doe de sugarsnaps samen met de linzen en veldsla op een platte schaal. Verhit de grillpan en rooster de noten in 3 min. goudbruin. Laat afkoelen op een bord. Laat de pan op het vuur staan.

  2. Bestrijk de champignons met de olie en gril 6 min. in de pan. Keer regelmatig.Snijd ondertussen de blaadjes van de peterselie fijn.

  3. Schep de champignons, hazelnoten, peterselie en de olie door de linzen. Bestrooi met (versgemalen) peper en verdeel de kaasblokjes erover.

  • Noten, zaden en pitten roosteren

    Instructievideo - 01:19 min.

Linzensalade met kaasblokjes

Samen vormen de knapperige ingrediënten onze nieuwe favoriet.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig