Linzensalade met biet en geitenkaas
Prima salade voor een balansdag: zonder vlees en met lekker veel groente.
Aan de slag
Doe de linzen in een zeef en spoel af onder koud stromend water. Laat uitlekken. Meng de bietjes in een schaal met de balsamicoazijn. Voeg de linzen toe.
Snijd de peterselie fijn en meng samen met de rucola door de linzensalade. Verkruimel de geitenkaas boven de salade. Hak de walnoten grof en verdeel over de salade.
Linzensalade met biet en geitenkaas
Prima salade voor een balansdag: zonder vlees en met lekker veel groente.
![recipe](https://static.ah.nl/static/recepten/img_109535_612x450_JPG.jpg)
hoofdgerecht
null personen
335 kcal
10 min. bereiden
Aan de slag
Doe de linzen in een zeef en spoel af onder koud stromend water. Laat uitlekken. Meng de bietjes in een schaal met de balsamicoazijn. Voeg de linzen toe.
Snijd de peterselie fijn en meng samen met de rucola door de linzensalade. Verkruimel de geitenkaas boven de salade. Hak de walnoten grof en verdeel over de salade.
combinatietip:
Lekker van Albert Heijn: https://mijn.ah.be/allerhande
Ingrediënten
(Op basis van personen)800 g linzen in blik
400 g geraspte bietjes
3 el balsamicoazijn
15 g verse platte peterselie
40 g rucola
125 g geitenkaas naturel 55+
50 g ongebrande walnoten