Tosti geitenkaas-tomaat met bietjessalade

Tosti van speltbrood met geitenkaas, semi-zongedroogde tomaten, pecannoten en rucola.

510 kcal

(Voedingswaarden)

5 min. bereiden / 10 min. oventijd

8 ingrediënten


Aan de slag


  1. Verwarm de oven voor op 200 ºC. Verkruimel de geitenkaas en hak de pecannoten grof. Beleg de helft van de sneetjes met de geitenkaas, tomaten en pecannoten. Leg de bovenkant erop en bak de tosti’s in ca. 10 min. in het midden van de oven goudbruin en knapperig.

  2. Snipper de ui en snijd de augurken in blokjes. Meng de rucola met de bietjes, ui, augurk en per persoon een el vocht uit de pot augurken. Serveer bij de tosti’s.

  • Tosti geitenkaas-tomaat

    Instructievideo - 00:17 min.

Tosti geitenkaas-tomaat met bietjessalade

Tosti van speltbrood met geitenkaas, semi-zongedroogde tomaten, pecannoten en rucola.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig