Erwtensoep met tosti geitenkaas-tomaat
Als je de ingrediënten onder elkaar ziet, kan deze tosti niet anders dan overheerlijk worden!
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 200 ˚C. Verwarm ondertussen de soep volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Verkruimel de geitenkaas, hak de pecannoten grof en snijd de tomaten in stukjes. Beleg de helft van de sneetjes brood met de geitenkaas, pecannoten en tomaat. Leg de andere sneetjes brood erop en bak de tosti’s in ca. 10 min. in het midden van de oven goudbruin en knapperig.
Erwtensoep met tosti geitenkaas-tomaat
Als je de ingrediënten onder elkaar ziet, kan deze tosti niet anders dan overheerlijk worden!
![recipe](https://static.ah.nl/static/recepten/img_113529_612x450_JPG.jpg)
hoofdgerecht
null personen
475 kcal
5 min. bereiden
10 min. oventijd
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 200 ˚C. Verwarm ondertussen de soep volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Verkruimel de geitenkaas, hak de pecannoten grof en snijd de tomaten in stukjes. Beleg de helft van de sneetjes brood met de geitenkaas, pecannoten en tomaat. Leg de andere sneetjes brood erop en bak de tosti’s in ca. 10 min. in het midden van de oven goudbruin en knapperig.
combinatietip:
Lekker van Albert Heijn: https://mijn.ah.be/allerhande
Ingrediënten
(Op basis van personen)800 ml rijkgevulde erwtensoep in blik
140 g zachte geitenkaas 55+
50 g ongebrande pecannoten
100 g zongedroogde tomaten
8 sneetjes speltbrood