0.00
Totaalbedrag winkelmand 0.00
menu
Viscurry met spinazie en kikkererwten
Scholspiesjes met kruidige rijst en wortelsalade
Gebakken scholfilet met lauwwarme rijstsalade
Gegrilde scholfilet met couscous-venkelsalade
Gevulde zoete puntpaprika's met spitskoolsalade
Soesjestorentjes met choco-karamelsaus
Rijst met snijbonen en kip
Snijbonensalade met hazelnoten
Gnocchi met spek en pecorino
Chocolademousse met eiwit
Pasta met snijbonen en gehaktballetjes
Tagliatelle met ratatouille en geitenkaas
Aardappelsalade met vinaigrette
Kippensoep met venkel en linzen
Eipotjes met spek en spinazie
Zomerstoof met ratatouille en chipolata
Rijstsalade met tonijn en bimi
Stéphane Reynaud's gestoofde sla
Îles flottantes
Roerei met romaatjes op toast
Verse ravioli met pastasaus
Verse frites
Ratatouille
Turkse pizza met puntpaprika
Kip-aardappelkerrie met bloemkool en prei
Vegan taart met tomaat & ui
Stéphane Reynaud's Provençaalse taart
Kalkoensaltimbocca met aardappeltjes
Stéphane Reynaud's dessert van schuimpjes en aardbei
Gebakken aardappelen met spek en ui
Linzensalade met biet en geitenkaas
Witlofsalade met kip en peer
Romige ricotta & zomerfruitpuree
Italiaanse roerbak met vegagehakt
Zalm en croûte met kruiden-olijvenboter