Rijst met snijbonen en kip

Je maakt dit Aziatische wokgerecht zo pittig als je zelf wilt.

585 kcal

(Voedingswaarden)

20 min. bereiden

licht pittig

10 ingrediënten


Aan de slag


  1. Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd de kipfilet in blokjes van 1 x 1 cm.

  2. Verhit ondertussen een wok zonder olie of boter en bak de spekreepjes 1 min. op middelhoog vuur. Voeg de uisnippers en sambal toe en laat op laag vuur 5 min. zachtjes bakken. Doe de kip erbij en roerbak 3 min. op middelhoog vuur.

  3. Voeg de spitskool toe en roerbak 2 min. op hoog vuur. Voeg de snijbonen toe en roerbak nog 2 min. op hoog vuur.

  4. Meng de rijst, taugé en uitjes erdoor. Breng op smaak met de ketjap.

  • combinatietipLekker met een gebakken ei, pindasaus en atjar tjampoer.
  • Roerbakken / wokken

    Instructievideo - 00:54 min.

Rijst met snijbonen en kip

Je maakt dit Aziatische wokgerecht zo pittig als je zelf wilt.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig