Tagliatelle met ratatouille en geitenkaas

Italië meets Frankrijk in deze verrassende combinatie.

585 kcal

(Voedingswaarden)

30 min. bereiden / 15 min. wachten

13 ingrediënten


Aan de slag


  1. Snijd de aubergines, paprikas en courgette in blokjes van 2 x 2 cm (brunoise). Snipper de ui en snijd de knoflook fijn. Houd de groenten gescheiden.

  2. Verhit de olie in een hapjespan en fruit de ui, knoflook en kruiden 5 min. op laag vuur. Voeg de aubergine toe en bak 5 min. op hoog vuur. Voeg de paprika en courgette toe en bak nog 5 min. op hoog vuur. Draai het vuur laag en doe de wijn en tomaten erbij. Laat met de deksel op de pan op laag vuur 15 min. stoven. Breng op smaak met de azijn, (versgemalen) peper en eventueel zout.

  3. Kook ondertussen de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet de pasta af en schep door de ratatouille. Breng op smaak met (versgemalen) peper en eventueel zout. Verkruimel de geitenkaas boven de pasta en garneer met het basilicum.

  • combinatietipLekker met een rucolasalade.
  • Paprika's schoonmaken

    Instructievideo - 00:28 min.

Tagliatelle met ratatouille en geitenkaas

Italië meets Frankrijk in deze verrassende combinatie.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig