0.00
Totaalbedrag winkelmand 0.00
menu
Panisse
Frangipane
Chocoladefondant
Piperade met kabeljauw van Hugo Kennis
Gegrilde knoflook-kip
Salade met venkel en dragonvinaigrette
Pistache-crème brûlée
Kaasplank met gegrilde perziken
Kroket-monsieur
Baba au rum
Tarte tatin tomaat van Hugo Kennis
Uiensoep tarte tatin
Franse appeltaart
Franse uiensoep
Makkelijke coq au vin
Antiboise
Gougères
Gratin dauphinois
Brioche (basisrecept)
Galette van witte en groene asperges met oude kaas
Galette des rois
Tartiflette
Zelf tartelettes maken
Franse appelflap (chausson aux pommes)
Tarte tatin van sjalotten met marmelade
Salade niçoise
Pommes duchesses met zoete aardappel
Kabeljauw met groene asperges en vadouvansaus
Wortel tarte tatin met hartige-taartdeeg
Hartige taart met champignons, paddenstoelen, boerenkool en pancetta
Chocolademousse met melkchocolade
Bloemkoolquiche met oude kaas
Quiche met kip en champignons
Tarte tatin met honing en amandel
Franse linzenroerbak met gerookte makreel en ei