Kaasplank met gegrilde perziken

Denken we aan Frankrijk, dan denken we aan Franse kaasjes! En wist je dat fruit ook heel goed past op de kaasplank? Denk bijvoorbeeld aan perziken. Even grillen, rozemarijn erbij en genieten maar!

270 kcal

(Voedingswaarden)

10 min. bereiden

8 ingrediënten


Aan de slag


  1. Halveer de perziken en verwijder de pit. Verhit de grillpan zonder olie of boter. Bestrijk de snijkanten met de honing. Steek in elke halve perzik een takje rozemarijn.

  2. Gril de perziken 4 min. Keer halverwege.

  3. Verdeel de kazen over een kaasplank en serveer de gegrilde perziken erbij.

  • bereidingstipJe kunt de perziken ook op de barbecue grillen.
  • variatietipIn plaats van perzik kun je ook nectarine of abrikoos gebruiken.
  • algemeenMeer weten over kooktechnieken?

Kaasplank met gegrilde perziken

Denken we aan Frankrijk, dan denken we aan Franse kaasjes! En wist je dat fruit ook heel goed past op de kaasplank? Denk bijvoorbeeld aan perziken. Even grillen, rozemarijn erbij en genieten maar!

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig