Frambozensorbetijs
Eenvoudig te maken in de keukenmachine. Lemon curd geeft een extra smaakaccent.
Frambozensorbetijs
Eenvoudig te maken in de keukenmachine. Lemon curd geeft een extra smaakaccent.
![recipe](https://static.ah.nl/static/recepten/img_059187_612x450_JPG.jpg)
nagerecht
null personen
40 kcal
5 min. bereiden
Aan de slag
Doe de bevroren frambozen, lemon curd, poedersuiker en 2 el heet water in de keukenmachine. Meng in 2 min. tot het mooi glad is. Is het nog te korrelig, voeg dan extra heet water toe. Serveer het ijs direct. Lekker met wat lobbig geklopte slagroom.
Lekker van Albert Heijn: https://mijn.ah.be/allerhande
Ingrediënten
(Op basis van personen)250 g diepvries frambozen
1 el lemon curd
1 el poedersuiker
Dit heb je nodig
keukenmachine