Lemoncurd & frambozensandwich

Lemon cookies + mascarpone + frambozen = een onweerstaanbaar toetje.

240 kcal

(Voedingswaarden)

10 min. bereiden

6 ingrediënten


Aan de slag


  1. Besmeer de bolle kant van de helft van de koekjes met de mascarpone. Leg hierop 3 frambozen. Besmeer de platte kant van de overgebleven koekjes met lemon curd en leg deze met de besmeerde kant naar onder op de frambozen.

  2. Leg de koekjes op een taartplateau of etagère en bestuif met poedersuiker. Garneer met de anijscress en serveer.

  • variatietipIn plaats van verse anijsblad kun je ook kleine muntblaadjes gebruiken
  • variatietipIn plaats van butter lemon cookies kun je ook roomboterkoekjes gebruiken.

Lemoncurd & frambozensandwich

Lemon cookies + mascarpone + frambozen = een onweerstaanbaar toetje.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig