Minitiramisu met citroen en perzik

Ieder z'n eigen toetje. Fris, fruitig & zoet.

415 kcal

(Voedingswaarden)

15 min. bereiden / 1 uur wachten

6 ingrediënten


Aan de slag


  1. Meng de mascarpone met de lemoncurd. Leg op de bodem van elk glas 2 cantuccini. Laat de perziken uitlekken, vang de siroop op. Doe de perziken in een hoge beker en pureer met de staafmixer.

  2. Besprenkel de cantuccini met 50 ml siroop. Schep de perzikpuree op de cantuccini en verdeel de mascarpone erover. Dek af en zet minimaal 1 uur in de koelkast.

  3. Verdeel de frambozen over de glazen en bestrooi met poedersuiker.

  • bereidingstipJe kunt dit gerecht 1 dag van tevoren bereiden. Bewaar afgedekt in de koelkast.
  • variatietipEten er geen kinderen mee? Vervang de perziksiroop dan eventueel door 50 ml limoncello.
  • Minitiramisu met citroen en perzik

    Instructievideo - 01:27 min.

Minitiramisu met citroen en perzik

Ieder z'n eigen toetje. Fris, fruitig & zoet.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig