Meng de mascarpone met de lemoncurd. Leg op de bodem van elk glas 2 cantuccini. Laat de perziken uitlekken, vang de siroop op. Doe de perziken in een hoge beker en pureer met de staafmixer.
Besprenkel de cantuccini met 50 ml siroop. Schep de perzikpuree op de cantuccini en verdeel de mascarpone erover. Dek af en zet minimaal 1 uur in de koelkast.
Verdeel de frambozen over de glazen en bestrooi met poedersuiker.
Minitiramisu met citroen en perzik
Ieder z'n eigen toetje. Fris, fruitig & zoet.
- bereidingstipJe kunt dit gerecht 1 dag van tevoren bereiden. Bewaar afgedekt in de koelkast.
- variatietipEten er geen kinderen mee? Vervang de perziksiroop dan eventueel door 50 ml limoncello.
Minitiramisu met citroen en perzik
Instructievideo - 01:27 min.
Gerelateerde recepten
Minitiramisu met citroen en perzik
Ieder z'n eigen toetje. Fris, fruitig & zoet.

nagerecht
4 personen
415 kcal
15 min. bereiden
1 uur wachten
Aan de slag
Meng de mascarpone met de lemoncurd. Leg op de bodem van elk glas 2 cantuccini. Laat de perziken uitlekken, vang de siroop op. Doe de perziken in een hoge beker en pureer met de staafmixer.
Besprenkel de cantuccini met 50 ml siroop. Schep de perzikpuree op de cantuccini en verdeel de mascarpone erover. Dek af en zet minimaal 1 uur in de koelkast.
Verdeel de frambozen over de glazen en bestrooi met poedersuiker.
bereidingstip:Je kunt dit gerecht 1 dag van tevoren bereiden. Bewaar afgedekt in de koelkast.
variatietip:Eten er geen kinderen mee? Vervang de perziksiroop dan eventueel door 50 ml limoncello.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
250 g mascarpone
3 el lemon curd
8 cantuccini
225 g perzikschijfjes op siroop
125 g verse frambozen
1 el poedersuiker
Dit heb je nodig
glazen
staafmixer