Pasta met tonijnsaus en rucola

In een kwartier kun je aan tafel voor deze pasta met artisjok en tonijn.

615 kcal

(Voedingswaarden)

15 min. bereiden

5 ingrediënten


Aan de slag


  1. Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Laat de artisjokharten uitlekken en deel in vieren.

  2. Giet de tonijn af en verbrokkel met een vork. Vang per blikje 1 el olie op. Verhit in een wok of koekenpan de olie (uit het blikje tonijn). Roerbak de artisjokharten ca. 2 min. Voeg de tonijn en de pastasaus toe. Verwarm de saus ca. 3 min. zachtjes.

  3. Schep de pasta door de saus. Halveer de rucola en meng door de pasta.

  • Roerbakken / wokken

    Instructievideo - 00:54 min.

Pasta met tonijnsaus en rucola

In een kwartier kun je aan tafel voor deze pasta met artisjok en tonijn.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig