Frisse aardappelsalade

Aardappelsalade met knapperige groenten, een frisse dressing en dille.

250 kcal

(Voedingswaarden)

20 min. bereiden

9 ingrediënten


Aan de slag


  1. Schil de aardappelen, snijd in blokjes van 3 x 3 cm en kook in 12 min. gaar. Voeg de erwten toe en kook nog 3 min. Giet af en laat met de deksel op de pan 3 min. doorgaren. Laat afkoelen.

  2. Snijd ondertussen de peen, bleekselderij en augurken in blokjes van 1 x 1 cm. Meng de mayonaise, mierikswortel en mosterd tot een dressing. Snijd de dille fijn.

  3. Schep de aardappel en erwten om met de rest van de ingrediënten. Breng op smaak met peper en eventueel zout.

  • variatietipMeng er eens een blikje tonijn of haring door en serveer met partjes ei.
  • bewaartipJe kunt dit gerecht 3 uur van tevoren maken. Bewaar afgedekt in de koelkast.
  • Aardappelen schillen

    Instructievideo - 01:08 min.

  • Brunoise snijden

    Instructievideo - 00:38 min.

Frisse aardappelsalade

Aardappelsalade met knapperige groenten, een frisse dressing en dille.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig