Viskoekjes met rijst, paksoi en chilisaus

Met een keukenmachine zijn deze viskoekjes zo klaar, en de currypasta geeft ze extra smaak.

605 kcal

(Voedingswaarden)

15 min. bereiden

licht pittig

8 ingrediënten


Aan de slag


  1. Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af en laat tot gebruik met de deksel op de pan staan.

  2. Snijd ondertussen de kabeljauw in stukken en doe in de keukenmachine. Voeg de helft van de currypasta, het ei en de maizena toe. Maal in 1 min. tot een grof mengsel. Vorm er 3 balletjes per persoon ter grootte van een flinke walnoot van en druk ze plat tot koekjes van 1 cm dik.

  3. Verhit ⅔ van de olie in een ruime koekenpan en bak de viskoekjes in 6 min. goudbruin en gaar. Keer halverwege.

  4. Snijd de paksoi in stukjes. Verhit ondertussen de rest van de olie in een wok en roerbak de paksoi 2 min. met de rest van de currypasta.

  5. Serveer de viskoekjes met de chilisaus, rijst en paksoi.

Viskoekjes met rijst, paksoi en chilisaus

Met een keukenmachine zijn deze viskoekjes zo klaar, en de currypasta geeft ze extra smaak.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig