Noten-paddenstoelenbrood

Handig: dit vegetarische gerecht heeft Albert Heijn vast voor je voorbereid. En je maakt er heel eenvoudig iets bijzonder feestelijks van.

325 kcal

(Voedingswaarden)

10 min. bereiden / 45 min. oventijd

9 ingrediënten


Aan de slag


  1. Verwarm de oven voor op 180 °C. Bereid het noten-paddenstoelenbrood volgens de aanwijzingen op de verpakking.

  2. Pluk ondertussen de blaadjes van de peterselie. Knip de cressmint los en snijd de bieslook in stukjes van 2 cm. Pers de mandarijn uit.

  3. Meng de peterselie, cressmint, bieslook en dragon door de sla. Besprenkel met de truffelolie en het mandarijnsap en breng op smaak met peper.

  4. Schaaf met een dunschiller krullen van de kaas boven de salade. Serveer het brood met de salade.

  • Paddenstoelen schoonmaken

    Instructievideo - 01:30 min.

Noten-paddenstoelenbrood

Handig: dit vegetarische gerecht heeft Albert Heijn vast voor je voorbereid. En je maakt er heel eenvoudig iets bijzonder feestelijks van.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig