Gebakken gnocchi met spekjes en spruitjes

Italiaanse gnocchi en oer-Hollandse spruiten blijken een perfect duo.

460 kcal

(Voedingswaarden)

15 min. bereiden

7 ingrediënten


Aan de slag


  1. Kook de spruiten 3 min. Giet af en laat goed uitlekken. Snijd ondertussen de knoflook fijn. Verhit de olie in een wok en roerbak de spruiten, knoflook, champignons en rozemarijn 8 min. Breng op smaak met peper en eventueel zout.

  2. Verhit ondertussen een koekenpan zonder olie of boter en bak de spekreepjes op hoog vuur 2 min. Voeg de gnocchi toe en bak 10 min. Schep regelmatig om. Voeg de spekreepjes en gnocchi toe aan de groenten in de wok en schep om.

  • serveertipLekker met citroenrasp en Parmezaanse kaas (daarmee is het recept niet meer lactosevrij).
  • Roerbakken / wokken

    Instructievideo - 00:54 min.

  • Knoflook snijden

    Instructievideo - 00:57 min.

Gebakken gnocchi met spekjes en spruitjes

Italiaanse gnocchi en oer-Hollandse spruiten blijken een perfect duo.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig