Gnocchi carbonara

Klassieke pasta met spek en roomsaus, maar dan net even anders.

640 kcal

(Voedingswaarden)

15 min. bereiden

8 ingrediënten


Aan de slag


  1. Verhit de olie in een hapjespan en bak het spek 3 min. Voeg de gnocchi toe en bak 5 min. mee op middelhoog vuur. Schep regelmatig om.

  2. Halveer ondertussen de courgette en verwijder met een theelepel de zaadlijsten. Snijd in stukken van 1 cm. Snijd de knoflook fijn. Voeg de courgette, knoflook en wat peper toe aan de gnocchi en bak nog 5 min. op hoog vuur. Schep regelmatig om.

  3. Doe ondertussen de carbonarasaus en tuinerwten in een pan en verwarm 6 min. op laag vuur.

  4. Snijd ondertussen de peterselie fijn. Schep ¾ van de peterselie door de gnocchi en verdeel over 4 borden. Verdeel de carbonara-tuinerwtensaus erover en garneer met de rest van de peterselie.

  • Knoflook snijden

    Instructievideo - 00:57 min.

Gnocchi carbonara

Klassieke pasta met spek en roomsaus, maar dan net even anders.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig