Indiase krieltjes met bloemkool en kalkoen

Een perfect stel: knapperige bloemkool en Indiase kruiden.

375 kcal

(Voedingswaarden)

15 min. bereiden

8 ingrediënten


Aan de slag


  1. Rasp de gember. Verhit de olie in een hapjespan en bak de gember, aardappelen en curry madras 5 min. op hoog vuur. Schep regelmatig om.

  2. Snijd ondertussen de kalkoenfilet in dunne reepjes. Voeg toe aan de aardappelen en bak nog 3 min. op middelhoog vuur. Breng op smaak met peper en eventueel zout.

  3. Kook ondertussen de bevroren bloemkoolroosjes 4 min. in kokend water. Voeg de laatste minuut de peultjes toe. Giet af en voeg toe aan het aardappel-kalkoenmengsel. Roerbak nog 2 min.

  4. Snijd de koriander fijn. Bestrooi de aardappelen, bloemkool en kalkoen met koriander en serveer.

  • combinatietipLekker met Griekse yoghurt met munt.
  • Gember gebruiken

    Instructievideo - 01:26 min.

Indiase krieltjes met bloemkool en kalkoen

Een perfect stel: knapperige bloemkool en Indiase kruiden.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig