Spaghetti aglio e olio met verse kruiden

Voor dit simpele pasta recept heb je enkel knoflook, kruiden, olie en kaas nodig. Easy does it!

505 kcal

(Voedingswaarden)

15 min. bereiden

6 ingrediënten


Aan de slag


  1. Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Giet af.

  2. Snijd ondertussen de knoflook, peterselie en het basilicum fijn. Rasp de kaas.

  3. Verhit de olie in een hapjespan en fruit hierin de knoflook 4 min. op laag vuur. Voeg de spaghetti, peterselie, het basilicum en de helft van de kaas toe. Schep om. Breng op smaak met peper en eventueel zout. Bestrooi de spaghetti met de rest van de kaas en serveer.

  • variatietipRasp 1 schoongeboende citroen boven de pasta en schep er 2 el kappertjes over. Dat geeft een lekker fris accent aan dit gerecht.
  • combinatietipLekker met een groene salade of de mediterrane groente. Zie de recepten elders op deze website.
  • Knoflook snijden

    Instructievideo - 00:57 min.

Spaghetti aglio e olio met verse kruiden

Voor dit simpele pasta recept heb je enkel knoflook, kruiden, olie en kaas nodig. Easy does it!

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig