Pasta pesto
Zelfgemaakte pesto is echt het lekkerst.
Aan de slag
Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Rooster ondertussen de pijnboompitten in een koekenpan zonder olie of boter in 3 min. goudbruin. Laat afkoelen op een bord.
Maal de pijnboompitten, kaas en knoflook in de keukenmachine fijn. Voeg de basilicumblaadjes en olie toe en maal kort tot pesto. Voeg peper en zout toe. Schep 4 el pesto door de spaghetti en serveer op 4 borden.
Makkelijke pasta pesto
Instructievideo - 00:23 min.
Pasta pesto
Zelfgemaakte pesto is echt het lekkerst.
hoofdgerecht
null personen
480 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Rooster ondertussen de pijnboompitten in een koekenpan zonder olie of boter in 3 min. goudbruin. Laat afkoelen op een bord.
Maal de pijnboompitten, kaas en knoflook in de keukenmachine fijn. Voeg de basilicumblaadjes en olie toe en maal kort tot pesto. Voeg peper en zout toe. Schep 4 el pesto door de spaghetti en serveer op 4 borden.
vegatip:
bewaartip:
combinatietip:
bereidingstip:
Lekker van Albert Heijn: https://mijn.ah.be/allerhande
Ingrediënten
300 g spaghetti
2 el pijnboompitten
25 g Parmigiano Reggiano
1 teen knoflook
30 g verse basilicum
6 el olijfolie extra vierge
Dit heb je nodig
staafmixer