Pasta pesto vegetarisch
Favoriet! Maak hem extra lekker met rucola en extra geroosterde pijnboompitten.
Aan de slag
Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking gaar. Pluk de blaadjes van de basilicum, houd een paar blaadjes achter ter garnering.
Maal ondertussen de pijnboompitten, kaas en knoflook fijn in de hakmolen van de staafmixer. Voeg de basilicumblaadjes en olie toe aan het mengsel en maal kort tot een pesto. Breng op smaak met peper en eventueel zout. Schep de pesto om met de pasta.
Pasta pesto vegetarisch
Favoriet! Maak hem extra lekker met rucola en extra geroosterde pijnboompitten.
![recipe](https://static.ah.nl/static/recepten/img_RAM_PRD123716_612x450_JPG.jpg)
hoofdgerecht
null personen
485 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking gaar. Pluk de blaadjes van de basilicum, houd een paar blaadjes achter ter garnering.
Maal ondertussen de pijnboompitten, kaas en knoflook fijn in de hakmolen van de staafmixer. Voeg de basilicumblaadjes en olie toe aan het mengsel en maal kort tot een pesto. Breng op smaak met peper en eventueel zout. Schep de pesto om met de pasta.
serveertip:
Lekker van Albert Heijn: https://mijn.ah.be/allerhande
Ingrediënten
(Op basis van personen)300 g spaghetti
30 g verse basilicum
20 g geroosterde pijnboompitten
30 g geitenkaas belegen 50+
½ teen knoflook
75 ml extra vierge olijfolie
Dit heb je nodig
staafmixer met hakmolen