2 x Raita (yoghurtdip)

Een dip van yoghurt, doperwten en munt. Of toch liever een met gember en ananas? Wij maken deze raita’s het liefst allebei.

135 kcal

(Voedingswaarden)

15 min. bereiden

6 ingrediënten


Aan de slag


  1. Doe de doperwten in een kom en giet er kokend water over. Laat 10 min. staan. Schil en rasp ondertussen de gember. Snijd de muntblaadjes fijn. Meng de yoghurt met de komijn.

  2. Snijd de ananasstukjes fijn en meng met de helft van het yoghurtmengsel en alle gember. Breng eventueel op smaak met zout.

  3. Prak met een vork de doperwten tot een grove puree en meng met de rest van het yoghurtmengsel en de munt. Breng eventueel op smaak met zout.

  • combinatietipLekker met biryani. Kijk voor het recept elders op ah.nl/allerhande.
  • Raita (yoghurtdip)

    Instructievideo - 01:38 min.

  • Gember gebruiken

    Instructievideo - 01:26 min.

2 x Raita (yoghurtdip)

Een dip van yoghurt, doperwten en munt. Of toch liever een met gember en ananas? Wij maken deze raita’s het liefst allebei.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig