Toast met mozzarella en peer - 8 tot 12 maanden (Opperdepop)
bewaar
bewaar

Toast met mozzarella en peer - 8 tot 12 maanden (Opperdepop)

Dankzij de gesmolten mozzarella en de zuivelspread blijft de peer op z’n plek. Lekker én handig!

10 min. bereiden / 10 min. oventijd

4 ingrediënten

Aan de slag

Verwarm de oven voor op 200 °C. Snijd de mozzarella en peer in dunne plakjes. Besmeer de sneetjes brood met de zuivelspread en verdeel daarover de mozzarella en peer.

Verdeel over een met bakpapier beklede bakplaat en bak het brood ca. 8-10 min. in de oven totdat de kaas iets is gesmolten. Laat een beetje afkoelen en snijd in kleine stukjes.

algemeenMeer weten over kooktechnieken?

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Toast met mozzarella en peer - 8 tot 12 maanden (Opperdepop)

Dankzij de gesmolten mozzarella en de zuivelspread blijft de peer op z’n plek. Lekker én handig!

Lekker van Albert Heijn: https://mijn.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig