Toast met mozzarella en peer - 8 tot 12 maanden (Opperdepop)
Dankzij de gesmolten mozzarella en de zuivelspread blijft de peer op z’n plek. Lekker én handig!
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 200 °C. Snijd de mozzarella en peer in dunne plakjes. Besmeer de sneetjes brood met de zuivelspread en verdeel daarover de mozzarella en peer.
Verdeel over een met bakpapier beklede bakplaat en bak het brood ca. 8-10 min. in de oven totdat de kaas iets is gesmolten. Laat een beetje afkoelen en snijd in kleine stukjes.
Toast met mozzarella en peer - 8 tot 12 maanden (Opperdepop)
Dankzij de gesmolten mozzarella en de zuivelspread blijft de peer op z’n plek. Lekker én handig!
null porties
200 kcal
10 min. bereiden
10 min. oventijd
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 200 °C. Snijd de mozzarella en peer in dunne plakjes. Besmeer de sneetjes brood met de zuivelspread en verdeel daarover de mozzarella en peer.
Verdeel over een met bakpapier beklede bakplaat en bak het brood ca. 8-10 min. in de oven totdat de kaas iets is gesmolten. Laat een beetje afkoelen en snijd in kleine stukjes.
algemeen:
Lekker van Albert Heijn: https://mijn.ah.be/allerhande
Ingrediënten
65 g mozzarella
½ Conference handpeer
2 sneetjes volkorenbrood
25 g zuivelspread naturel
Dit heb je nodig
bakpapier