Pasta met spinazieroomsaus - 8 tot 12 maanden (Opperdepop)
Van spinazie worden ze groot en sterk! En de zuivelspread maakt het hapje lekker zacht.
Aan de slag
Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar.
Verhit ondertussen de olie in een koekenpan en ontdooi en verwarm de spinazie in 6-8 min op middelhoog vuur. Laat de spinazie uitlekken in een zeef.
Snijd de tomaten in kleine blokjes. Giet de pasta af en doe samen met de spinazie en tomaat in een hoge beker van de staafmixer en pureer tot een grove puree. Roer de zuivelspread erdoor en breng op smaak met peper.
Tomaat ontvellen
Instructievideo - 00:50 min.
Pasta met spinazieroomsaus - 8 tot 12 maanden (Opperdepop)
Van spinazie worden ze groot en sterk! En de zuivelspread maakt het hapje lekker zacht.
![recipe](https://static.ah.nl/static/recepten/img_RAM_PRD198442_612x450_JPG.jpg)
hoofdgerecht
null porties
155 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar.
Verhit ondertussen de olie in een koekenpan en ontdooi en verwarm de spinazie in 6-8 min op middelhoog vuur. Laat de spinazie uitlekken in een zeef.
Snijd de tomaten in kleine blokjes. Giet de pasta af en doe samen met de spinazie en tomaat in een hoge beker van de staafmixer en pureer tot een grove puree. Roer de zuivelspread erdoor en breng op smaak met peper.
bewaartip:
bereidingstip:
algemeen:
Lekker van Albert Heijn: https://mijn.ah.be/allerhande
Ingrediënten
(Op basis van personen)50 g volkorenmacaroni
1 tl milde olijfolie
150 g diepvries spinazie
2 tomaten
1 el zuivelspread naturel
Dit heb je nodig
staafmixer met hoge beker