Pasta met spinazieroomsaus - 8 tot 12 maanden (Opperdepop)
bewaar
bewaar

Pasta met spinazieroomsaus - 8 tot 12 maanden (Opperdepop)

Van spinazie worden ze groot en sterk! En de zuivelspread maakt het hapje lekker zacht.

15 min. bereiden

5 ingrediënten

Aan de slag

Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar.

Verhit ondertussen de olie in een koekenpan en ontdooi en verwarm de spinazie in 6-8 min op middelhoog vuur. Laat de spinazie uitlekken in een zeef.

Snijd de tomaten in kleine blokjes. Giet de pasta af en doe samen met de spinazie en tomaat in een hoge beker van de staafmixer en pureer tot een grove puree. Roer de zuivelspread erdoor en breng op smaak met peper.

bewaartipMaak een dubbele hoeveelheid. Je kunt de hapjes 3 maanden in de vriezer bewaren, verdeel voor het invriezen in porties. Laat voor gebruik ontdooien, verwarm en laat afkoelen tot lichaamstemperatuur.
bereidingstipPas de structuur van de hapjes aan aan de leeftijd van je baby. Voor baby's van 8 maanden pureer je hapjes fijner dan voor kindjes van bijv. 10 maanden.
algemeenMeer weten over kooktechnieken?

Tomaat ontvellen

Instructievideo - 00:50 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Pasta met spinazieroomsaus - 8 tot 12 maanden (Opperdepop)

Van spinazie worden ze groot en sterk! En de zuivelspread maakt het hapje lekker zacht.

Lekker van Albert Heijn: https://mijn.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig