Flensjes met spinazie - 12+ maanden (Opperdepop)
bewaar
bewaar

Flensjes met spinazie - 12+ maanden (Opperdepop)

Kinderen die van spinazie houden, kunnen hun geluk niet op: het zijn óók nog pannenkoeken!

25 min. bereiden

9 ingrediënten

Aan de slag

Meng met een garde het meel, ei en de melk tot een glad beslag. Verhit steeds 1 tl de olie in een koekenpan en schep ⅙ van het beslag in de pan. Bak het flensje 2 min. op middelhoog vuur tot de bovenkant droog is en de onderkant goudbruin. Draai om en bak nog 1 min. Maak zo nog 5 flensjes.

Ontdooi en verwarm de spinazie volgens de aanwijzingen op de verpakking en laat goed uitlekken in een vergiet.

Snipper de ui en snijd de champignons in plakjes. Verhit de rest van de olie in een koekenpan en bak de ui 2 min. op middelhoog vuur. Voeg de champignons toe en bak 5 min. mee.

Meng de spinazie met de champignons, ui en zuivelspread. Breng op smaak met peper. Verdeel het spinaziemengsel over de flensjes, rol op en snijd de schuin doormidden.

algemeenMeer weten over kooktechnieken?

Ui snipperen

Instructievideo - 00:52 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Flensjes met spinazie - 12+ maanden (Opperdepop)

Kinderen die van spinazie houden, kunnen hun geluk niet op: het zijn óók nog pannenkoeken!

Lekker van Albert Heijn: https://mijn.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig