Mais-wortelkoekjes - 12+ maanden (Opperdepop)

Een tussendoortje moet kunnen, al helemaal als het groentekoekjes zijn! Deze mais-wortelkoekjes heb je al tijdens hun middagdutje gemaakt.

110 kcal

(Voedingswaarden)

5 min. bereiden

7 ingrediënten


Aan de slag


  1. Schil en rasp de winterpeen. Klop het scharrelei los met de halfvolle melk en meng het volkoren tarwemeel erdoor. Voeg de geraspte peen, de maiskorrels (uitgelekt) en de fijngesneden selderij toe en roer door. Breng op smaak met peper.

  2. Verhit de milde olijfolie in een grote koekenpan, schep hierin 4 hoopjes van elk 2 el beslag en druk met een spatel tot platte koekjes.

  3. Bak in 5 min. lichtbruin, keer halverwege. Schep uit de pan en laat uitlekken op een bord met keukenpapier.

  • serveertipMeenemen? Laat de mais-wortel koekjes volledig afkoelen en verpak in een luchtdichte verpakking.
  • algemeenMeer weten over kooktechnieken?

Mais-wortelkoekjes - 12+ maanden (Opperdepop)

Een tussendoortje moet kunnen, al helemaal als het groentekoekjes zijn! Deze mais-wortelkoekjes heb je al tijdens hun middagdutje gemaakt.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig