Babyhutspot met tartaar - 12+ maanden (Opperdepop)
Dit winterse hapje is zó gemaakt wanneer je zelf ook hutspot eet.
Aan de slag
Schil en snijd de winterpeen en aardappel in blokjes. Kook in 15 min. gaar.
Snipper ondertussen de sjalot. Verhit de olie in een kleine koekenpan en fruit de sjalot 2 min. op laag vuur. Breek de tartaar in stukjes, voeg toe aan de sjalot en bak in 8 min. rul en gaar.
Giet de winterpeen en aardappel af, maar vang het kookvocht op. Stamp met een pureestamper tot een puree. Voeg eventueel wat kookvocht toe om de puree smeuïger te maken. Meng de tartaar met sjalot door de puree.
Babyhutspot met tartaar - 12+ maanden (Opperdepop)
Dit winterse hapje is zó gemaakt wanneer je zelf ook hutspot eet.
null porties
235 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Schil en snijd de winterpeen en aardappel in blokjes. Kook in 15 min. gaar.
Snipper ondertussen de sjalot. Verhit de olie in een kleine koekenpan en fruit de sjalot 2 min. op laag vuur. Breek de tartaar in stukjes, voeg toe aan de sjalot en bak in 8 min. rul en gaar.
Giet de winterpeen en aardappel af, maar vang het kookvocht op. Stamp met een pureestamper tot een puree. Voeg eventueel wat kookvocht toe om de puree smeuïger te maken. Meng de tartaar met sjalot door de puree.
bewaartip:
algemeen:
Lekker van Albert Heijn: https://mijn.ah.be/allerhande
Ingrediënten
200 g winterpenen
200 g kruimige aardappelen
1 sjalot
1 el milde olijfolie
1 rundertartaar
Dit heb je nodig
pureestamper