Panpizza met witte kaas en wortelsalade

Voor deze pizza heb je geen oven nodig!

515 kcal

(Voedingswaarden)

15 min. bereiden

10 ingrediënten


Aan de slag


  1. Meng de bloem, yoghurt en het zout en kneed tot een samenhangend deeg. Verdeel het deeg in 4 stukken en rol elk stuk op een met bloem bestoven werkblad uit tot een pizzabodem met een doorsnee van 18 cm.

  2. Verhit 2 koekenpannen met in elk 1 el olie uit het potje witte kaasblokjes en bak de pizzabodems in 2 min. goudbruin en gaar. Keer halverwege. Herhaal met de rest van de pizzabodems.

  3. Meng voor de wortelsalade de peen, salademix, elitehaver en citroenolie en breng op smaak met peper en eventueel zout.

  4. Bestrijk de pizzabodems met de groentespread. Verdeel de rucola en kaasblokjes erover. Serveer met de wortelsalade.

  • variatietipIn plaats van de aubergine & rodepaprikaspread kun je ook AH Bruschetta topping gegrilde groenten of AH Hummus gebruiken.
  • Panpizza met witte kaas en wortelsalade

    Instructievideo - 02:51 min.

Panpizza met witte kaas en wortelsalade

Voor deze pizza heb je geen oven nodig!

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig