Lunchwrap met aardbeien, avocado en mango

Volrijp fruit, friszure limoen, koriander en een pittig pepertje. Een explosie van kleur en smaak.

665 kcal

(Voedingswaarden)

15 min. bereiden

10 ingrediënten


Aan de slag


  1. Rasp de groene schil van de limoen en pers de vrucht uit. Meng de helft van het sap met het rasp, de zuivelspread en de honing. Verwijder de kroontjes van de aardbeien en halveer de vruchten.

  2. Snijd de avocado’s in de lengte doormidden, verwijder de pit en schep het vruchtvlees met een lepel uit de schil. Snijd het vruchtvlees in blokjes van 1 x 1 cm. Besprenkel met de rest van het limoensap. Hak de cashewnoten grof. Schil de mango en snijd het vruchtvlees in blokjes. Meng met de aardbeien, avocado en cashewnoten.

  3. Snijd het steeltje van de rode peper. Verwijder met een scherp mesje de zaadlijsten. Snijd het vruchtvlees fijn. Snijd de koriander grof. Besmeer de tortillawraps met het zuivelspreadmengsel en beleg met de fruit-notensalade. Bestrooi met de koriander en rode peper.

  • Lunchwraps met aardbeien, mango, avocado en limoen

    Instructievideo - 03:23 min.

  • Mango snijden

    Instructievideo - 01:02 min.

Lunchwrap met aardbeien, avocado en mango

Volrijp fruit, friszure limoen, koriander en een pittig pepertje. Een explosie van kleur en smaak.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig