Spinazie-bietensalade met feta en sinaasappel

Fris en zoet samen in één salade.

460 kcal

(Voedingswaarden)

15 min. bereiden

8 ingrediënten


Aan de slag


  1. Verhit de olie in een hapjespan en bak de aardappeltjes op middelhoog vuur in 12 min. goudbruin en gaar. Breng op smaak met peper en eventueel zout. Snijd ondertussen met een scherp mes de oranje en witte schil van de sinaasappel. Snijd de partjes tussen de vliesjes uit en vang het vocht op.

  2. Meng in een ruime schaal de spinazie en bietjes met de balsamicodressing en het opgevangen sinaasappelsap. Breng op smaak met peper en eventueel zout. Schep de aardappeltjes door de spinazie. Verkruimel de feta erover en garneer met de sinaasappelpartjes en pistachenoten.

  • combinatietipLekker met fijngesneden dille.
  • Citrus snijden

    Instructievideo - 01:15 min.

Spinazie-bietensalade met feta en sinaasappel

Fris en zoet samen in één salade.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig