Farro met paprika-tomatensaus
Farro is een waardige vervanger voor pasta of rijst.
Aan de slag
Kook de farro volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verhit ondertussen een koekenpan met 1 el olijfolie en bak de chipolata’s in 8 min. rondom bruin en gaar. Neem ze uit de pan en snijd in de lengte doormidden.
Verhit ondertussen een hapjespan met de rest van de olie en bak de roerbakmix 2 min. Voeg de tomatensaus toe, breng aan de kook en laat nog 6 min. met de deksel erop op laag vuur koken. Laat ondertussen de gegrilde paprika uitlekken en snijd in reepjes. Voeg de laatste 2 min. toe aan de saus en schep om.
Verdeel de farro over 4 borden en schep de saus erop. Verdeel de worstjes over de borden en serveer direct.
Farro met paprika-tomatensaus
Farro is een waardige vervanger voor pasta of rijst.
![recipe](https://static.ah.nl/static/recepten/img_074122_612x450_JPG.jpg)
hoofdgerecht
null personen
550 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Kook de farro volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verhit ondertussen een koekenpan met 1 el olijfolie en bak de chipolata’s in 8 min. rondom bruin en gaar. Neem ze uit de pan en snijd in de lengte doormidden.
Verhit ondertussen een hapjespan met de rest van de olie en bak de roerbakmix 2 min. Voeg de tomatensaus toe, breng aan de kook en laat nog 6 min. met de deksel erop op laag vuur koken. Laat ondertussen de gegrilde paprika uitlekken en snijd in reepjes. Voeg de laatste 2 min. toe aan de saus en schep om.
Verdeel de farro over 4 borden en schep de saus erop. Verdeel de worstjes over de borden en serveer direct.
serveertip:
Lekker van Albert Heijn: https://mijn.ah.be/allerhande
Ingrediënten
(Op basis van personen)300 g farro pasta
2 el traditionele olijfolie
225 g runderchipolata
400 g Italiaanse roerbakmix
690 ml Grand’Italia Sugocasa Erbe in fles
295 g gegrilde rode paprika's in pot