Gnocchi in tomatensaus met groenten
Kleurrijk hè, dit Italiaanse groentegerecht!
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 220 °C. Snijd de uien in dunne partjes en halveer de grote bloemkool- en broccoliroosjes. Doe de ui, bloemkool- en broccoliroosjes en kappertjes in de ovenschaal. Besprenkel met de olie en bestrooi met peper en eventueel zout. Rooster in het midden van de oven in ca. 20 min. gaar. Schep halverwege om.
Kook ondertussen de gnocchi volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verwarm de tomatensaus in een steelpan.
Giet de gnocchi af en schep door de saus. Verdeel samen met de geroosterde groenten over de borden. Scheur de basilicumblaadjes in kleine stukjes, strooi samen met de kaas over het gerecht en serveer.
Gnocchi in tomatensaus met groenten
Kleurrijk hè, dit Italiaanse groentegerecht!
![recipe](https://static.ah.nl/static/recepten/img_123504_612x450_JPG.jpg)
hoofdgerecht
null personen
695 kcal
15 min. bereiden
20 min. oventijd
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 220 °C. Snijd de uien in dunne partjes en halveer de grote bloemkool- en broccoliroosjes. Doe de ui, bloemkool- en broccoliroosjes en kappertjes in de ovenschaal. Besprenkel met de olie en bestrooi met peper en eventueel zout. Rooster in het midden van de oven in ca. 20 min. gaar. Schep halverwege om.
Kook ondertussen de gnocchi volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verwarm de tomatensaus in een steelpan.
Giet de gnocchi af en schep door de saus. Verdeel samen met de geroosterde groenten over de borden. Scheur de basilicumblaadjes in kleine stukjes, strooi samen met de kaas over het gerecht en serveer.
combinatietip:
Lekker van Albert Heijn: https://mijn.ah.be/allerhande
Ingrediënten
(Op basis van personen)2 rode uien
400 g bloemkool- en broccoliroosjes
2 el kappertjes in pot
2 el milde olijfolie
1 kg Grand’Italia gnocchi
690 g Grand’Italia Sugocasa Erbe in fles
15 g verse basilicum
Dit heb je nodig
grote ovenschaal (20 x 30 cm)