Pel de knoflook en snijd deze fijn. Verhit de olie in een hapjespan en bak de knoflook, het gehakt met de Italiaanse kruiden in 6 min. rul.
Voeg de roerbakmix toe en bak 4 min. mee. Schep regelmatig om. Voeg de tomatenblokjes, azijn, peper en eventueel zout toe en laat 10 min. op laag vuur pruttelen. Breng op smaak met peper en eventueel zout.
Breng een ruime pan met water en een beetje zout aan de kook, voeg de spaghetti toe en kook deze in 4 min. beetgaar. Giet af en meng de spaghetti door de saus. Verdeel over borden en bestrooi met de kaas.
Groenterijke spaghetti bolognese met Parmezaan
Tegen een goede Italiaanse pasta zeg je toch nooit nee?
- algemeenDit recept is speciaal ontwikkeld voor de Allerhande Box. De ingrediënten op ah.nl/allerhande worden aangepast naar het winkelassortiment en daarom kan deze receptuur afwijken van de orginele receptkaart uit de Allerhande Box.
- algemeenLekkere wijn bij dit gerecht: Farnese Fantini Sangiovese.
Gerelateerde recepten
Groenterijke spaghetti bolognese met Parmezaan
Tegen een goede Italiaanse pasta zeg je toch nooit nee?

hoofdgerecht
4 personen
960 kcal
25 min. bereiden
Aan de slag
Pel de knoflook en snijd deze fijn. Verhit de olie in een hapjespan en bak de knoflook, het gehakt met de Italiaanse kruiden in 6 min. rul.
Voeg de roerbakmix toe en bak 4 min. mee. Schep regelmatig om. Voeg de tomatenblokjes, azijn, peper en eventueel zout toe en laat 10 min. op laag vuur pruttelen. Breng op smaak met peper en eventueel zout.
Breng een ruime pan met water en een beetje zout aan de kook, voeg de spaghetti toe en kook deze in 4 min. beetgaar. Giet af en meng de spaghetti door de saus. Verdeel over borden en bestrooi met de kaas.
algemeen:Dit recept is speciaal ontwikkeld voor de Allerhande Box. De ingrediënten op ah.nl/allerhande worden aangepast naar het winkelassortiment en daarom kan deze receptuur afwijken van de orginele receptkaart uit de Allerhande Box.
algemeen:Lekkere wijn bij dit gerecht: Farnese Fantini Sangiovese.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
2 tenen knoflook
2 el (olijf)olie
500 g rundergehakt
1 el gedroogde Italiaanse kruiden
600 g verse Italiaanse roerbakgroente
800 g tomatenblokjes
2 el balsamicoazijn
500 g verse spaghetti all'uovo
90 g Parmigiano Reggiano-poeder