Spaanse gnocchi met worstjes

Het beste van Spanje en het beste van Italië in één gerecht: wat wil je nog meer?

860 kcal

(Voedingswaarden)

15 min. bereiden

8 ingrediënten


Aan de slag


  1. Verhit 2 pannen met in elk 1 el olie. Verdeel de worstjes over de pannen en bak ze 3 min. op middelhoog vuur. Voeg de gnocchi en specerijenmelange toe en bak in 12 min. rondom bruin en gaar. Breng op smaak met peper.

  2. Snijd ondertussen de onderkant van de venkel, halveer en verwijder de kern. Snijd in reepjes. Bak de venkel in de de rest van de olie 4 min. op middelhoog vuur. Voeg de tuinbonen toe en bak 2 min. mee.

  3. Halveer ondertussen de romaatjes en snijd de munt fijn. Zet het vuur uit en schep de tomaten en munt door het venkel-bonenmengsel. Verdeel de worstjes, gnocchi en het groentemengsel over de borden.

  • variatietipHoud je niet zo van munt? Vervang het dan door 15 g platte peterselie.
  • Venkel snijden en bereiden

    Instructievideo - 01:54 min.

Spaanse gnocchi met worstjes

Het beste van Spanje en het beste van Italië in één gerecht: wat wil je nog meer?

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig