Ovenschotel bloemkool en kaas
Pastaschotels, wij houden ervan! Even pasta en groente koken en hup, de oven in!
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 220 °C. Kook de pasta 10 min. volgens de aanwijzingen op de verpakking. Halveer ondertussen de bloemkoolroosjes en voeg de laatste 4 min. toe aan de pasta. Giet af, laat uitlekken en doe terug in de pan.
Verhit ondertussen de olie in een hapjespan en bak de ui 5 min. op middelhoog vuur. Roer de kaasfondue en nootmuskaat door de ui en verwarm 1 min. mee. Snijd de selderij fijn. Meng het kaas-uimengsel met de macaroni, bloemkool, ham en selderij en verdeel over de ovenschaal.
Bestrooi met de panko en bak in ca. 15 min. in het midden van de oven gaar.
Ovenschotel bloemkool en kaas
Pastaschotels, wij houden ervan! Even pasta en groente koken en hup, de oven in!
hoofdgerecht
null personen
475 kcal
15 min. bereiden
15 min. oventijd
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 220 °C. Kook de pasta 10 min. volgens de aanwijzingen op de verpakking. Halveer ondertussen de bloemkoolroosjes en voeg de laatste 4 min. toe aan de pasta. Giet af, laat uitlekken en doe terug in de pan.
Verhit ondertussen de olie in een hapjespan en bak de ui 5 min. op middelhoog vuur. Roer de kaasfondue en nootmuskaat door de ui en verwarm 1 min. mee. Snijd de selderij fijn. Meng het kaas-uimengsel met de macaroni, bloemkool, ham en selderij en verdeel over de ovenschaal.
Bestrooi met de panko en bak in ca. 15 min. in het midden van de oven gaar.
Lekker van Albert Heijn: https://mijn.ah.be/allerhande
Ingrediënten
300 g macaroni grande
800 g koelverse bloemkoolroosjes
2 el arachideolie
300 g gesneden uien
400 g Zwitserse kaasfondue
3 tl gemalen nootmuskaat
40 g verse selderij
150 g beenhamreepjes
3 el panko
Dit heb je nodig
ovenschaal (20 x 30 cm, ingevet)