Ovenschotel bloemkool en kaas

Pastaschotels, wij houden ervan! Even pasta en groente koken en hup, de oven in!

475 kcal

(Voedingswaarden)

15 min. bereiden / 15 min. oventijd

9 ingrediënten


Aan de slag


  1. Verwarm de oven voor op 220 °C. Kook de pasta 10 min. volgens de aanwijzingen op de verpakking. Halveer ondertussen de bloemkoolroosjes en voeg de laatste 4 min. toe aan de pasta. Giet af, laat uitlekken en doe terug in de pan.

  2. Verhit ondertussen de olie in een hapjespan en bak de ui 5 min. op middelhoog vuur. Roer de kaasfondue en nootmuskaat door de ui en verwarm 1 min. mee. Snijd de selderij fijn. Meng het kaas-uimengsel met de macaroni, bloemkool, ham en selderij en verdeel over de ovenschaal.

  3. Bestrooi met de panko en bak in ca. 15 min. in het midden van de oven gaar.

Ovenschotel bloemkool en kaas

Pastaschotels, wij houden ervan! Even pasta en groente koken en hup, de oven in!

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig