Bietensalade met wortel, appel en hazelnoten
bewaar
bewaar

Bietensalade met wortel, appel en hazelnoten

Een heerlijke salade vol winterhelden!

15 min. bereiden

6 ingrediënten

Aan de slag

Verhit een koekenpan zonder olie of boter en rooster de hazelnoten 3 min. op middelhoog vuur. Neem uit de pan en laat afkoelen op een bord. Hak grof.

Snijd de ongeschilde appel in kwarten, verwijder het klokhuis en snijd in plakjes. Meng de azijn en de olie en breng op smaak met peper en eventueel zout. Schep door de bietjes en de peen.

Verdeel de bietjes en de peen in aparte hoopjes over een platte schaal. Garneer met de hazelnoten en de appelpartjes.

bereidingstipStap1 kun je drie dagen van tevoren bereiden. Bewaar afgedekt.

Noten, zaden en pitten roosteren

Instructievideo - 01:19 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Bietensalade met wortel, appel en hazelnoten

Een heerlijke salade vol winterhelden!

Lekker van Albert Heijn: https://mijn.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig