Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Giet af en laat uitlekken.
Kook ondertussen de eieren 7 min. Laat schrikken onder koud stromend water, pel en halveer.
Snijd de uien in ringen. Verhit de olie in een hapjespan en bak de ui 6 min. op middelhoog vuur.
Snijd de knoflook fijn. Voeg de paddenstoelensoepgroente en de knoflook toe aan de ui en bak 4 min. op hoog vuur mee.
Voeg de pastasaus toe en verwarm 2 min. Meng de paddenstoelensaus door de fusilli. Verdeel over de kommen. Leg in elke kom twee halve eieren.
Fusilli met paddenstoelensaus & een gekookt eitje
Wil je een dagje zonder vlees, maar heb je geen tijd om lang in de keuken te staan? Maak deze snelle, goedgevulde pasta.
Knoflook snijden
Instructievideo - 00:57 min.
Gerelateerde recepten
Fusilli met paddenstoelensaus & een gekookt eitje
Wil je een dagje zonder vlees, maar heb je geen tijd om lang in de keuken te staan? Maak deze snelle, goedgevulde pasta.

hoofdgerecht
4 personen
630 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Giet af en laat uitlekken.
Kook ondertussen de eieren 7 min. Laat schrikken onder koud stromend water, pel en halveer.
Snijd de uien in ringen. Verhit de olie in een hapjespan en bak de ui 6 min. op middelhoog vuur.
Snijd de knoflook fijn. Voeg de paddenstoelensoepgroente en de knoflook toe aan de ui en bak 4 min. op hoog vuur mee.
Voeg de pastasaus toe en verwarm 2 min. Meng de paddenstoelensaus door de fusilli. Verdeel over de kommen. Leg in elke kom twee halve eieren.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
300 g fusilli
4 middelgrote eieren
4 uien
2 el traditionele olijfolie
2 tenen knoflook
400 g paddenstoelensoepgroente
450 g verse pastasaus funghi mix